Om hårologi

Varför en Hårolog?

Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet vi Hårologer. Vi har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hos oss får du professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtest och analys av hår och hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandar vi med tillsatser eller exotiska extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som vi Hårologer är ensamma om.


Testa ditt hår!

När en Hårolog testar ditt hår klipper man av ett hårstrå och mäter hårets styrka och sträckbarhet, i en speciell hårtestapparat.


Hårologi – Läran om håret

Alla Hårologiprodukter är svensktillverkade och får endast säljas genom salonger med utbildade Hårologer. Alla produkter är naturnära och av högsta kvalitet. Hårologi näringstillägg är högeffektiva kosttillskott som ger största möjliga biologiska effekt.


Alla uppmärksammar ett långt och vackert hår

Ett långt hår kan vara flera år gammalt. Därför bör ett långt hår skötas med omsorg. Vi är speciallister inom långhårs-Hårologi. Med en långhårsanalys via dator kan vi anpassa behandlingar och produkter för just dina behov. Utifrån detta tar vi fram din egen produktserie. En uppföljning vid varje besök ger snabbt resultat och man får då ett personligt anpassat behandlingsprogram.